Ystäväkirja

Sain jo ennen joulua ihanalta Niinalta Kuiskauksia- blogista Ystäväkirjahaasteen. Haaste on alunperin lähtöisin Napsahduksia- blogista, joka onkin uusi tuttavuus minulle :)  Kiitos haasteesta Niinalle ja tässä vihdoin ja viimein vastaukseni. Eilen kävin ulkona kävelemässä ja hoitamassa asioita ja napsimassa hieman kuvia. Oma pukeutumiseni oli liikaa ja meinasi hiki tulla, vaikka asteita olikin -18 . Muutenkin on ollut ihana viikko ihan vaan kotona muutamaa työpäivää lukuunottamatta. Sain vihdoin ja viimein hiukset taas hennattua ja tänään tulee lyhentämisen vuoro! :) 

Tässä omat vastaukseni kysymyksiin:

1. Pituutesi ilman korkkareita?
174cm taisi olla viimeksi mitattuna :) 

2. Lempinimesi? Ja mistä se on peräisin?
Lempinimiä minulla on muutamakin, oikeaksi lempinimekseni sanoisin Emmi. Emmiksi minua on kutsuttu lapesta asti ja esimerkiksi koulussa opettajatkin sanoivat Emmiksi, joskus kun tuli sijainen luokkaan ja sanoi Emilia niin luokassa todettiin ettei sen nimistä joukossamme ole. On joskus ollut hassua, kun minua on kutsuttu oikealla nimelläni ja en ole tajunnut että minulle ollaan puhuttu :D

3. Minkä ruuan valitset lauantai illalle jos ei tarvitse miettiä kaloreita?
En nykyään enää muutenkaan katsele paljoa kaloreiden perään, mutta parasta mättöä lauantaille on lasagne, pizza, tortillat, hampurilaiset ym. ja kaikki tietenkin vegaanisina! Ja jos ihan lempparia mietin niin voileipäkakku kruunaa kyllä kaiken! 

4. TOP4 asiaa joita arvostat eniten ystävyydessä?
Rehellisyys, luotettavuus, aitous ja hauskanpito. Jokaisen ystävän kohdalla arvostan eri asioita, yhden kanssa pidetään hauskaa ja toisen taas käydään vakavia keskusteluja ja jaetaan syvimmätkin ajatukset. Ystävyydessä on ehkä parasta juuri se, että jokainen ystävyys on erilainen ja omanlaisensa ihan kuten me ihmisetkin. 

5. Telkkarista: Moderni perhe, Kimmo, Salkkarit, Greyn anatomia vai Hottikset?
Mitään näistä ei ole tullut pahemmin seurailtua, lähinnä olen nähnyt pätkiä sieltä täältä. Kuitenkin Kimmo tuntuu ehkä sopivimmalta. 

6. Rakkaimmat harrastuksesi, ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?
Maalaaminen, blogin kirjoittaminen, lukeminen, jooga, lenkkeily ja ulkoilu ylipäätänsäkin ovat rakkaimpia. Niin ja pelaamista ei pidä unohtaa! Uusia lajeja olisi kiva kokeilla ja koettaa löytää ns. omia juttuja. 

7. Haaveita joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa
Mun tämän hetkiset haaveet ovat vielä aika salaisia. Kuitenkin nyt paljastettakoot että toivoisin meidän saavan asuntomme nopeasti myyntikuntoon ja myydyksi, muut haaveet tulevatkin siinä perässä. Toinen haave on saada mahdollisuus.

8. Hattaraa vai pehmistä?
Olen salaa suuri hattaran fani, vaikka se onkin pelkästään sokeria :D 


9. Ripsiväri, kestoripset, vai naturell ?
Ripset voivat olla todella kauniit ihan naturellina, mutta kyllä tykkään kun on vähän ripsiväriä :) 

10. Mottosi?
Elä tässä hetkessä murehtimatta huomista, vellomatta eilisessä. 
Haasteen säännöt:
-Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi
-Kiitä haasteen antajaa ja mainitse Napsahduksia-blogi haasteen alulle panijana
-Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin
-Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia
-Keksi uudet (tai käytä vanhoja :D) kysymykset blogiystävillesi
-Haasta mukaan ihania bloggaaja frendejä

En haasta yksittäisiä blogeja koska tämä haaste on jo aika hyvin blogimaailmani kiertänyt. Kuitenkin laitan haasteen nyt kaikille blogeille, jotka eivät tätä haastetta vielä ole saaneet!

Nauttikaa näistä pakkasista, puss!

2 kommenttia

  1. Mä vihasin pienenä omaa nimeäni ja olisin aina halunnut olla Emilia, se oli minusta niin kaunis nimi ja on tietysti vieläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä opin olemaan sinut nimeni kanssa vasta lähempänä kakskymppistä. Mutta eikö se aina mene niin että oma nimi on "yök" ja muilla taas niin kauniita ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥