Evoke Protein Crunch- patukka
Olen ollut kova Evoke Natural Energyn fani alusta asti. Kun Evoke toi markkinoille protskumehujuoman, joka menee niin välipalana kuin treeninkin jälkeen olin täysin myyty. Oikeasti luonnollinen energiajuoma, jossa on lisäksi protskua ja siinä ei ole lisättyä sokeria ja tietenkin vegaaninen. Makuvaihtoehdoista löytyvät Tropical fruits (suosikkini) ja Orange. Voitte vain kuvitella, mitkä olivat reaktioni kun kuulin heiltä tulevasta proteiinipatukasta!

Tuskailuni etsiessä täydellistä välipalapatukkaa on nyt tältä erää ohitse. Olen löytänyt tätä ennen sellaisia "ihan hyviä peruspatukoita", mutta ennen perjantaita olin jo sitä mieltä että taitaa olla turha toive löytää a) ei taatelia sisältävää b) vegaanista c) proteiinipitoista d) rouskuvampaa patukkaa. Rukouksiini vastattiin, kun Evokelta lähetettiin minulle testiin heidän kahta uutta Evoke Protein Crunch patukkaansa.

Hieman faktaa patukoista:

 • Ne sisältävät 31% proteiinia
 • Ne ovat vegaanisia, maidottomia, gluteenittomia ja lisäaineettomia
 • Sopivat hyvin aamupalaksi, urheiluun, välipalaksi niin aikuiselle kuin lapsellekin, ennen treeniä tai jälkeen, mielikuvitus on vain rajana!
 • Makeutettu ilman sokeria, ei sisällä keinotekoisia aineita
 • Ei kuorrutetta, joka voisi kuumalla säällä sulaa, lapsien kanssa juuri tästä syystä aika jees!
 • Kaksi vaihtoehtoa: Choco & Raisins sekä Red Berries
Ja miltä patukat sitten maistuivatkaan? No taivaallisen hyville.

Maistelin ensiksi Red Berries patukkaa suuren hädän eli nälän hetkellä, piti saada jotakin nopeasti ennen nälkäkiukkua ja se toimi. Voin täyisn puolueettomasti sanoa, että tässä on paras patukka mitä olen syönyt ikinä! Se asettaa toki korkean riman Choco & Raisins patukalle. Red Berries sisältää soijamurskaa- ja paloja, mantelia, soijaproteiinia, kuivattuja karpaloita, soijaöljyä, mustikoita, mansikoita, luontaista aromia, soijalesitiiniä ja se on makeutettu agave- ja riisisiirapilla. Koostumus on ihanan crunch ja tämän patukan syötyään tekee mieli lisää ja lisää, eli todella herkullisesta tuotteesta on kyse! Jo pelkästään tuoksu on todella huumaava, niin  luonnollinen ja noh täydellinen. Tämä maistuu oikeasti marjaisalle ja ei ole liian makea.
Choco & Raisins ei ole todellakaan huono häviäjä, todella hyvä patukka sekin ja vaikka aluksi vähän säikähdin sisällysluettelon kaakaonibsejä niin aivan turhaan. Choco-Raisin patukka eroaa marjaisasta sisarestaan ainoastaan siten, että marjat ovat vaihtuneet rusinoihin ja kaakaonibseihin. Onneksi patukoissa on myös hyvin protskua, muuten voisi olla vaarana koko varaston kerralla syöminen. Näitä tulee löytymään työpäivinäni repusta kiireisien aamujen varalle ja välipalaksi. Voin vain kuvitella miten ihanalta nämä maistuvat metsäretkellä!

Evoken Protein Crunch- patukoita saa tällä hetkellä ainakin Vegekauapasta ja pikkuhiljaa ne rantautuvat toki ympäri Suomea :)

Yhteistyössä Evoken kanssa

2 kommenttia

 1. Heh, juuri tänään katselin näitä Vegekaupan nettikaupassa ja mietin, ovatkohan hyviä. Ehkäpä marjaisa versio menee testiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmöllä suosittelen! Tykkään itse selkeistä mauista ja näistä niitä löytyi hyvin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥