HaaveiluaEnsimmäistä kertaa koskaan haaveilen lämpimään maahan lentämisestä. En ole lentänyt lentokoneella koskaan, toiset ovat sitä ihmetelleet ja kyselleet syitä miksi. En ole kokenut sitä tärkeäksi, kyllä sitä vielä ehtii. Kuitenkin tuolla viimassa ja sateessa seistessä tulee kaipuu kesää kohtaan, haluan johonkin lämpimään. Haaveilen auringosta, lämmöstä ja kauniista maisemista. Ehkä me vielä aletaan reissailemaan, eihän sitä koskaan tiedä. Ja hei, pääseehän muillakin tavoilla kulkemaan kuin lentokoneella. (joka on kaikkea muuta kuin ekologista!)

Sen sijaan söin tänään vegekebab-pitaleipiä. En ole koskaan syönyt "oikeaa" kebabbia, vege versio uppoaa minuun täysin. Jos ei maailmalle muuten pääse, niin onneksi voi tehdä makumatkoja ihan omassa keittiössä. Tällä hetkellä meillä kuluu paljon inkivääriä, chiliä, persiljaa ja valkosipulia. Kaipaan makuja, jotakin joka piristäisi kun sää vetää mielen matalaksi. Eniten mielen vetää matalaksi loistavan kirjasarjan loppuun lukeminen, on jotenkin surullista päästää hahmoista irti, kun tietää ettei koskaan enää heitä tapaa. Onneksi uusia kirjasarjoja löytyy pilvin pimein! Saa jälleen suositella hyviä sarjoja, mulla on joku ihmeen dekkari kausi meneillään, mutta sana on vapaa :)
Haaveilen myös gopro kameran ostamisesta, olisi ihana ikuistaa hetkiä hieman pienemmällä kameralla, joka ei pahastu vesipisaroista. Tällä hetkellä himoitsen suuresti reissua Saksaan, vegaanien luvattuun maahan. Sieltä löytyy ihanan paljon vegaanisia tuotteita, luonnonkosmetiikkaa, ruokaa ja olutta, mutta ennen kaikkea LSC! Vielä kun saisi kieltä hieman haltuun niin uskaltaisi lähteä, tosin onhan mulla lukiosta yksi kurssi saksaa takana! (ja siitäkin sain hyvän numeron vain sen takia, että opettaja oli sama kuin ruotsissa, jossa olin huomattavasti parempi :D ) Ehkäpä kevään aikana pääsemme vielä lähtemään, ken tietää? 

Muokkasin muuten vähän blogin ulkonäköä valoisammaksi ja selkeämmäksi, mitä tykkäätte? Hieman himottaisi hankkia piirtopöytä, sille olisi meillä aika paljon käyttöä ja sen kanssa saisi tännekin tehtyä aika kivoja juttuja. Hiiren kanssa työskentely on vain niin toivottoman tuntuista. Pieni ajatus siitä mitä tulevaisuudessa voisin tehdä on käynyt mielessä, nyt hieman kypsyttelen asiaa ja annan sen hautua omaan muotoonsa. 


Mihin ajattelit lähteä seuraavan kerran reissuun?

2 kommenttia

 1. Gopro-kamerat on hauskoja! Oon muutaman kerran lainannut veljen kameraa ja se on kyllä ihan unelma! Erityisesti liikkeen ja toiminnan kuvaamiseen se toimii upeasti (oon nähnyt joitakin veljen lumilautailu-/sukelteluvideoita), mutta ihan näppärästi meni myös matkakuvaamisessa, mihin sitä itse käytin :)

  Ihania matkustusunelmia sulla muuten! Berliini on ainakin ihan käsittämättömän ihana kaupunki, jos Saksaan aiot vielä joskus suunnata! <3 Itse olen suuntaamassa seuraavaksi Budapestiin katselemaan kesän tuloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Ulla! Berliini olisi kieltämättä aika ihana kohde, tosin kevään korvilla Hollanti voisi olla vielä upeampi. Tarpeeksi kun haaveilee niin matkalippujen hankkiminen voi olla vaarana ;) Budapestikin voisi olla todella kaunis, niin paljon valinnanvaraa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥