Getraw, talvi on vihdoin saapunutLunta on tullut tänään taivaan täydeltä, osittain se on tuntunut kaaokselta ratin takana istujalta, mutta toisaalta olen mös nauttinut siitä. Meillä tulee olemaan aikamoista vilinää tämä alkuvuosi, paljon muutoksia on tulossa ja niitä järjestellessä menee tällä hetkellä kaikki työn ulkopuolinen aika ja energia. Nyt pitää vain muistaa ylläpitää positiivista mieltä ja suunnata katse tiukasti tulevaan! 
Makrobiosilta saadussa paketissa oli Getrawin Licorice Bar, jonka pistin tänään suihini. Jotenkin oletin, että patukka olisi musta, mutta se olikin ihan normaalin pähkinä-taatelipatukan näköinen lukuunottamatta kiiltävää pintaa. Parasta tässä patukassa olikin ehkä se kiiltävä hieman öljyisen tuntuinen lakritsinen pinta, jota ilman patukka olisi ollut ihan perus tavaraa. En ole ihastunut taateli pohjaisista patukoista ja kieltämättä en tähänkään patukkaan ihan täysin rakastunut, hieman ehkä ihastuin.

Onneksi oli pieni herkkusuu auttamassa tämän syömisessä, harvemmin jaksan näitä täyttävempiä patukoita kokonaan syödä. Herkkusuu nuoleskeli vielä pitkään sormia patukan syönnin jälkeen ja totesi sen maistuvan ihanasti juuri sille lakritsille mistä hän pitää. Itse kaipasin enemmän lakritsin makua, mutta ihan hyvä peruspatukka. Näitä saa ainakin Vegekaupasta  ja muualta löysin nopealla googlailulla erilaisella paketilla varustettu (se onko tuote täysin sama en uskalla luvata). Jos jotakin erityisen hyvää tässä tuotteessa oli niin visuaalinen ilme paketilla on aivan ihana!
Tulen vinkkailemaan muuten jatkossakin erilaisista välipalapatukoista, jotenkin vielä ei ole se täydellinen tullut kohdalle paitsi ehkä GoMaxGo:n  ihanan nougattinen patukka Buccaneer, joka vei sydämen mennessään. (ja taisi maistua jollekin muullekin, kun se hävisi työpöydältä minun siivotessa, tyhmänä menin säästämään!)

Mitä kaikkea teidän elämäänne tällä hetkellä kuuluu? Ja oletteko löytäneet sen täydellisen välipalapatukan? 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥