Ratkaisua vailla
Elän tällä hetkellä suuressa stressin, hermostumisen ja jännityksen kuplassa. Eniten tällä hetkellä toivon, että jokin kolmesta isosta asiasta ratkeaisi meille positiivisella tavalla. Meillä kävi eilen mahdollinen asunnon ostaja, mutta tiedossa oleva putkiremontti voi tulla asian eteen. Nyt ei auta muu kuin odottaa ja pitää sormia ristissä, että asunto menisi kaupaksi, toivomme parasta ja pelkäämme pahinta!
Vuokra-asunnon etsiminen periaatteessa on vähän mennyt eteenpäin, muutama kiva olisi tiedossa, mutta ongelmiakin on. Meiltä on Tampereelle n. 200km ja ei huvittaisi lähteä arkena ajamaan (kun seuraava päivä on työpäivä) sinne vain sen takia, että yleisnäytössä joku toinen saa asunnon nenämme edestä. Nyt siis odotetaan että ensi viikolla olevassa yleisnäytössä ei asunto menisi ja se olisi mahdollisesti silloin meidän katsausta vaille varma. Ja työpaikka jutuista nyt ei ole mitään kuulunut, lisää siis hakemuksia matkaan.
Jos tässä kaikessa on jotakin hyvää, niin olemme nähneet kotimme uusin silmin. Näimme kummatkin täällä ongelmia ja arvostelimme asuntoa todella rankasti. Sen sijaan meillä on oikeasti todella kaunis koti, jonka ainoa vika on ehkä se, että se sijaitsee Lohjalla. Jotenkin kun turha tavara on laitettu eteenpäin ja kaapeista pursuava tavara on pakattu jo pahvilaatikoihin niin olo on helpottanut. Joku voisi muistuttaa minua tästä olotilasta, kun rupean taas keräämään turhaa roinaa ympärilleni! Armollisuuden opettelu tässäkin asiassa olisi hyvä, peilaan aivan liikaa kaikkea siihen mitä muilla on. Vaikka kotimme ei tule koskaan olemaan sisustuslehtimäinen niin se on meidän muovaama ja meidän näköisemme.
Tänään otin pitkästä aikaa laatikosta musteen, suosikki siveltimeni ja paljon paperia ja lähdin leikkimään. Tällä tavoin saan helposti itseni rauhoittumaan ja jännitys helpottaa, voisi muistaa useamminkin. Kohta lähden taistelemaan pakkasta vastaan ja haen postista paketin, joka varmasti kiinnostaa teitäkin! Kokeiluun on tulossa jotakin aivan uutta,varmasti maistuvaa ja terveellistäkin, pysykäähän kuulolla :) 

8 kommenttia

 1. Täällä pidetään kovasti peukkuja että kaikki asiat pikkuhiljaa ratkeaisi! :) Tuo kettu-taulu on muuten aivan ihana, piti siitä jo aiempaan postaukseen kommentoida mutta taisin unohtaa (?). Todella kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna todella paljon! Teidän tsemppinne tulevat niin suuresti tarpeeseen <3

   Ja kettu-taulun onnellinen omistaja kiittää, äidilläni on kyllä silmää ketunpoikasten kuvaamiselle todella paljon :) Toivottavasti taulu sopii seuraavaankin kotiin! Tuo taulu saa kyllä aina hymyn huuliin ja on kiva katsella sen yksityiskohtia. :)

   Poista
 2. Tsemppiä! Asioilla on tapana järjestyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Niinhän niillä on tapana, nyt on fiilis jo helpottanut aika paljon ja kun keksitään uusia "hätä"ratkaisuja asioihin niin tilanne näyttää jo valoisalta :)

   Poista
 3. Täälläkin pidetään kovasti peukkuja teidän puolellanne! Asioilla on onneksi aina tapana järjestyä. <3 Usein täytyy mennä vähän kauemmas, nähdäkseen lähelle. Ihan niin kuin kotinnekin suhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3 Tämä tekee kyllä niin hyvää meille, oikeastaan nyt jo vähän harmittaa jos tämän asunnon myymme, niin kiva se loppupeleissä on! Noh onneksi asuntoja löytyy muualtakin ja koskaan ei tiedä mitä elämässä tapahtuu :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Asiat menevät painollaan ja juuri niin kuin ne on tarkoitettu, nyt tilanne näyttää jo aika valoisalta ja uuteen viikkoon voinkin lähteä keveämmin mielin! Kiitos kommentistasi Jenna :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥